Huolella suunniteltu Ecoste-valmistalo - unelmiesi koti

Pyydä ilmainen hinta-arvio valmistalosta nettilomakkeella!

Ecoste-valmistalot suunnitellaan ja rakennetaan asiakasta kuunnellen, vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Kokoamme jokaiseen taloprojektiin alansa huippuammattilaisista parhaiten sopivan tiimin, joka toteuttaa asiakkaan toiveet – aikataulussa ja sovitussa budjetissa pysyen.
Toimimme yhteistyössä luotettavien tavarantoimittajien ja rakennusalan ammattilaisten kanssa.

1-kerroksiset mallit

58
« 1 annettu 3 »
75
« 1 annettu 3 »
81
« 1 annettu 3 »
90
« 1 annettu 3 »
90B
« 1 annettu 3 »
94
« 1 annettu 3 »
105
« 1 annettu 3 »
113
« 1 annettu 3 »
121
« 1 annettu 3 »
142
« 1 annettu 3 »
148 L
« 1 annettu 3 »
174
« 1 annettu 3 »

1,5-kerroksiset mallit

85
« 1 annettu 3 »
133
« 1 annettu 4 »
137
« 4 annettu 4 »
140
« 2 annettu 4 »
169
« 1 annettu 4 »

2-kerroksiset mallit

90-2
« 1 annettu 4 »
102-2
« 1 annettu 4 »
113-2
« 1 annettu 4 »
139-2
« 1 annettu 4 »
146-2
« 1 annettu 4 »
159-2
« 1 annettu 4 »
162-2
« 1 annettu 4 »
168-2
« 1 annettu 4 »

Ecoste -valmistaloja

Suomalainen Ecoste-valmistalo on ekologinen ja luotettava valinta

Voit valita valmiin pohjaratkaisun monipuolisesta talomallistostamme tai muokata valmiista pohjaratkaisusta juuri toivomasi kokonaisuuden arkkitehtimme kanssa. Toteutamme Ecoste-valmistaloja myös asiakkaan omista piirustuksista. Ecoste-valmistalot voidaan toimittaa asiakkaan valinnan mukaan pakettitoimituksesta aina muuttovalmiiseen asti.

Suomalaista puuta hyödyntäen pystymme vastaamaan ilmastonmuutoksen vaatimuksiin. Rakentamisen ja asumisen osuutta kasvihuonekaasupäästöistä voidaan pienentää valitsemalla oikeita materiaaleja sekä rakentamalla tiiviitä, lähes nollaenergiataloja.

Toimintatapaamme kuuluu jokaisen rakennusprojektin tiukka laadunvalvonta ja työvaiheiden tarkka kirjallinen dokumentointi, sillä haluamme olla maineemme ja lupaustemme arvoisia.

Huolellisesti suunnitellut, tarkoituksenmukaiset tilat joustavat eri elämäntilanteissa – Ecoste-valmistalo on elämäsi mittainen koti.

Ecoste-valmistalo mahdollistaa

6 hyvää syytä valita Ecoste-valmistalo

Voinko vaikuttaa malliston pohjapiirrokseen?

Ecosten talomallisto on arkkitehdin piirtämä ja suunnittelema, mutta mallit on tarkoitettu myös ajattelupohjaksi valmistalohanketta varten. Halutessasi voit antaa meille sinun tai arkkitehtisi piirtämän talon pohjakuvan tai muokata olemassa olevaa Ecosten talomallia itsellesi sopivaksi.

Missä vaiheeessa rakennusprojektia pitää hakea asuntolainaa?

Omaan pankkiin kannattaa olla yhteydessä heti, kun ajatus rakennusprojektista tulee ajankohtaiseksi. Pankki tekee taloutenne tulojen ja varallisuuden perusteella alustavan laskelman siitä, minkä verran asuntolainaa on mahdollista saada. Sitä summaa käytämme yleisesti rakennusprojektin budjettina. Kun budjetti, tontin tiedot ja rakennuspiirustukset ovat valmiit, kannattaa kilpailuttaa pankit parhaiden lainaehtojen varmistamiseksi ja ottaa asuntolaina siitä pankista, joka tarjoaa parhaat edut ja lainaehdot.

Mitä minun pitää itse tehdä, että voin aloittaa rakentamisen?

Riittää, että sinulla on rakennukselle sopiva tontti sekä luonnos tai suunnitelma tulevasta kodistasi. Halutessasi olemme kanssasi koko prosessin alusta loppuun: autamme sinua aina rakennusluvan hankkimisesta ja maatöiden tekemisestä pieniin sisustuksellisiin yksityiskohtiin saakka. Sinä itse valitset sen laajuuden, jolla haluat meidän osallistuvan talosi valmistumiseen.

Mistä hankin sopivan tontin?

Tontteja myyvät sekä kunnat/kaupungit että yksityiset henkilöt. Google-haku ”vapaat tontit kunnan nimi” antaa jo paljon tuloksia. Kunnilla on yleensä tarjolla valmiiksi kaavoitettuja tontteja, joissa on valmiina liittymät ja kunnallistekniikka (sähkö, vesi ja viemäröinti). Tontteja on myytävänä myös Internetin asuntopalveluissa. Tontteja voi myös vuokrata, jos ei halua lunastaa tonttia heti itselleen.

Mistä saan rakennusluvan?

Rakennuslupia myöntää kunnan/kaupungin rakennusvalvonta. Sen voi hankkia myös suoraan lupapiste.fi -verkkopalvelusta. Autamme sinua mielellämme rakennusluvan hankinnassa ja siihen liittyvissä kysymyksissä.

Ecoste: ”Arjen ylellisyys syntyy pienistä asioista.”

Asiakkaiden kommentteja Ecoste-valmistaloista

”Omakotitalohaaveestamme tuli totta, vaikka olemme melkoisen uusavuttomia minkään nikkarointiin liittyvän kanssa. Ecoste hoiti projektin alusta loppuun, kaikki maatöistä tapetointiin tehtiin täysin valmiiksi. Meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla, mitä tapahtuu. Myös tyhmiin kysymyksiimme vastattiin aina. Olemme tosi tyytyväisiä valintaamme”
Heidi ja Saku
Vantaa
”Valmistalorakentaminen on maailman paras keksintö. Saimme uuden, kauniin, mieltymystemme mukaan valmiista pohjasta muunnellun talon pystyyn tekemättä itse mitään. Hintakaan ei loppujen lopuksi ollut edes kova. Ja mikä parasta – budjetti piti sataprosenttisesti.””
Emma ja Miika
Helsinki
”Löysimme valmiista talomalleista juuri tismalleen perheellemme sopivan vaihtoehdon. Linjakas ja moderni talo sopii tontillemme kuin nenä päähän. Halusimme valita itse vain pintamateriaalit ja tehdä pihatyöt – kaiken muun hoiti sujuvasti Ecoste yhteistyökumppaneineen. Jos olisimme aiemmin tienneet, että valmistalon rakentaminen on näin helppoa, emme olisi jahkailleet näin kauaa.”
Cecilia ja Lucas
Tuusula