Ecoste | Valmistalot
Ecoste-valmistalo on luotettava ja järkevä valinta - Asiansa osaava henkilöstömme kuuntelee toiveesi. Klikkaa: ecoste.fi
valmistalot, muuttovalmis, talopaketti
21958
page-template-default,page,page-id-21958,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Valmistalot

Ecoste rakentaa

Huolella suunniteltu Ecoste-valmistalo on unelmiesi koti

Valmistalon suunnittelussa kaikki lähtee liikkeelle perheesi tarpeista: mitä odotuksia ja toiveita sinulla ja perheelläsi on asumisesta? Esimerkiksi harrastukset ja kotieläimet, perheenjäsenten ikäjakauma ja tilojen muunneltavuus elämäntilanteiden muuttuessa ovat tärkeitä huomioon otettavia seikkoja. Tavoitteemme on aina tarkoituksenmukainen ja toimiva kokonaisuus. Totta kai käytettävissä olevat varat ovat myös tärkeä tekijä. Tästä syystä jokaisesta päätöksestä onkin tärkeää arvioida sen kustannusvaikutus, jotta budjetti voidaan tarkasti määrittää ja siinä pysyä. Näihin valmistalon rakentamiseen liittyviin seikkoihin meillä on vankka kokemus ja asiantuntemus.

 

Toimimme yhteistyössä pitkään rakennusalalla toimineiden luotettavien tekijöiden ja parhaiden tavarantoimittajien kanssa. Toimintatapaamme kuuluu, että työvaiheet dokumentoidaan ja laatua valvotaan tiukasti mm. mittauksia tekemällä ja tarkastuspöytäkirjoja laatimalla. Haluamme olla maineemme ja lupaustemme arvoisia. Ennen kaikkea haluamme, että Sinä saat juuri sellaisen valmistalon, mistä haaveilet.

Tontin valinnasta ja valmistalon suunnittelusta

Valmistalon rakennuttamista suunnittelevan pitää rahoituksen selvittämisen lisäksi luonnollisestikin hankkia mieluisa ja tarkoituksenmukainen tontti. Jo tontin valinnassa kannattaa pitää mielessä tiettyjä seikkoja valmistalomallin valinnan ja talon suunnittelun kannalta. Tontin ja maaston muodoilla on merkitystä sille, millainen rakennus tontille voidaan rakentaa. Pohjatutkimus kannattaa teettää, sillä näin saadaan selville, minkälaisia perustuksia maaperä edellyttää.

 

Huomioi teiden ja katujen sijainti etenkin talon pääsisäänkäynnin sijoittelun suhteen: sisäänkäynti on tarkoituksenmukaista sijoittaa päälähestymisreitin suutaan. Huomioi myös naapurirakennukset, sillä taloa ei saa rakentaa liian lähelle naapurirakennuksia paloturvallisuussyistä.

 

Tontin kaavamääräykset asettavat rajoituksia sille, minkälainen rakennus tontille saadaan rakentaa, esimerkiksi mikä on sallittu rakennusoikeus (kuinka suuri talo kyseiselle tontille voidaan rakentaa), sallittu kerrosluku ja rakennusalueen rajat, joiden sisälle rakennuksen tulee sijoittua. Kaavamääräykset löytyvät asemakaavasta tai rakennusjärjestyksestä. Näihin kannattaa huolellisesti perehtyä.

 

Huomioi suunnittelussa myös ilmansuunnat: talo kannattaa sijoittaa siten, että mm. oleskelutilat ja piha-alueet ovat aurinkoisella puolella.

 

Valmistalon mallin voit valita monipuolisesta valmistalomallistostamme omien mieltymystesi, tarpeidesi ja tontin sekä kaavamääräysten asettamien mahdollisuuksien ja vaatimusten mukaan. Valmiita malleja voimme räätälöidä mielesi mukaisesti. Jos haluat, voit myös suunnitella mallisi itse. Autamme sinua kaikissa edellä mainituissa vaiheissa vankalla osaamisella.

 

Huoletonta rakennuttamista – valmistalo on nimensä veroinen

Me olemme kanssasi koko prosessin alusta loppuun: autamme sinua aina rakennusluvan hankkimisesta ja maatöiden tekemisestä pieniin sisutuksellisiin yksityiskohtiin saakka. Sinä itse valitset sen laajuuden, millä haluat meidän osallistuvan talosi valmistumiseen. Parhaimmillaan valmistalo onkin sataprosenttisesti nimensä veroinen: sinä kannat vain huonekalut sisään ja asetut taloksi.

 

Asiakkaiden kommentteja Ecoste valmistaloista


”Omakotitalohaaveestamme tuli totta, vaikka olemme melkoisen uusavuttomia minkään nikkarointiin liittyvän kanssa. Ecoste hoiti kaiken alusta loppuun, kaikki maatöistä tapetointiin tehtiin täysin valmiiksi. Meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla, mitä tapahtuu. Myös tyhmiin kysymyksiimme vastattiin aina. Olemme tosi tyytyväisiä valintaamme”

 

”Valmistalorakentaminen on maailman paras keksintö. Saimme uuden, kauniin, mieltymystemme mukaan valmiista pohjasta muunnellun talon pystyyn tekemättä itse mitään. Hintakaan ei loppujen lopuksi ollut edes kova. Ja mikä parasta – budjetti piti sataprosenttisesti.””

 

”Löysimme valmiista talomalleista juuri tismalleen perheellemme sopivan vaihtoehdon. Linjakas ja moderni talo sopii tontillemme kuin nenä päähän. Halusimme valita itse vain pintamateriaalit ja tehdä pihatyöt – kaiken muun hoiti sujuvasti Ecoste yhteistyökumppaneineen. Jos olisimme aiemmin tienneet, että valmistalon rakentaminen on näin helppoa, emme olisi jahkailleet näin kauaa.”

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna