TIMMERHUS

ECOSTES TIMMERHUS

Ecoste timmerhus planeras tillsammans med kunden. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer och proffs inom byggnadsindustrin. Inför varje husprojekt samlar vi ihop bästa möjliga team som sedan gör verklighet av kundens visioner och drömmar – inom utsatt tid och budget. Vi är måna om kvalité och har över 30 års erfarenhet av timmerbygge. Vi gör dina husdrömmar

Mallisto

ECOSTE 2_90

ECOSTE 1,5_85

ECOSTE 1_121

ECOSTE 1_81

ECOSTE 1_113

ECOSTE 1_90B

ECOSTE 1_174

ECOSTE 1,5 _137

ECOSTE 1_142

ECOSTE 1_105

ECOSTE 1_94

ECOSTE 1_75

ECOSTE 1,5_140

ECOSTE 1_148L

ECOSTE 2_139

ECOSTE 2_159

ECOSTE 2_162

ECOSTE 2_168

ECOSTE 2_113

ECOSTE 2_102

ECOSTE 1,5_169

ECOSTE 2_146

ECOSTE 1_90

ECOSTE 1_98

ECOSTE 1,5_133

ECOSTE 1_58

Ecostes nyckelfärdiga timmerhus är ett säkert val

Genom att välja ett nyckelfärdigt timmerhus från Ecoste gör du ett bekvämt och säkert val. Med oss sluter du endast ett avtal och därefter förverkligar vi ditt nya hem. Avtalet kan innehålla allt från delleverans till ett nyckelfärdigt hem. Vi är måna om kvalité och övervakar byggprocessen genom att dokumentera varje steg i vårt program Kotopro samt genom att följa tydliga kvalitetsnormer. Vi dokumenterar och utför krävda mätningar för varje arbetsfas. Vi tar hand om hela processen tillsammans med vårt utnämnda proffsteam. Välj ut en husmodell från antingen vår traditionella huskatalog eller förälska dig i ett av våra hus i vår moderna designkatalog. Vi skräddarsyr modellen utifrån dina önskemål.

Varför välja ett timmerhus?

Timmer är en naturlig råvara och tillverkningsprocessen kräver mindre energi än många andra byggmaterial. Just därför är timmer ett ekologiskt val. Ett vackert och tidlöst timmerhus passar väl in i landskapet, såväl i stadsmiljö som ute i skärgården. Timmer lagrar värme och jämnar därmed ut temperaturskillnader. Timmer jämnar även ut fuktighetsnivån inomhus vilket gör att luften alltid håller en optimal fuktighetsnivå. Väggarna består av massiv timmer vilket medför att man inte behöver oroa sig för fuktskador i stommen. På grund av dessa faktorer är timmer ett hälsosamt val för såväl bostads- som kontorsbyggnader. Ett nyckelfärdigt timmerhus är ett bekvämt val, du behöver inte fördjupa dig i byggprocessen, vi har redan tagit hand om den biten.

Ecostes individuella timmerhus

Vi bygger ekologiska, säkra och funktionella bostadshus, semesterbostäder, industri- och kontorsbyggnader samt hallar i finskt timmer. Ecoste timmerhus är vackra och prisvärda. Vilken slags byggnad du än är ute efter så förverkligar vi det timmerhus du önskar. Allt enligt dina önskemål och din budget.

Vad mer behövs än en tomt?

Utöver tomten behövs ett bygglov. Tomten och detaljplanen medför kriterier för vilken slags byggnad som kan byggas. Vi hjälper dig med bygglovet. Tillsammans med dig planerar vi planlösning, budget och material för huset. Vi vill göra ditt husbygge så bekvämt som möjligt.

Läs mer om att bygga i timmer

Sagt om Ecoste timmerhus

”Ett timmerhus var det klara valet för vår familj. Vårt nya hem smälter väl in i det finska landskapet, är vackert och planlösningen är precis så som vi ville ha den. På Ecoste lyssnade man verkligen på oss som kund och förverkligade våra önskemål, såväl gällande materialval som planlösning.”

 

”Arbetsfaserna dokumenterades och kvalitetsövervakningen fungerade under hela processen. Vi fick även det drömhus vi alltid drömt om. Det tummades inte på kvalitén och allt från material till kundservice var av toppklass.”

 

”Vi ville ha ett nyckelfärdigt timmerhus – med markarbetet inkluderat. Byggprocessen flöt på bra och vi behövde inte oroa oss för något, trots att vi inte vet har någon som helst kunskap om att bygga hus. Nu njuter vi av slutresultatet.”