Ecoste | FÖRETAGET ECOSTE
Omakotitalo, täysin valmis, rakentaminen
23212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23212,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

FÖRETAGET ECOSTE

Ecoste består av ett team proffs som arbetat inom byggindustrin under en längre tid. Vi har stor kunskap om husbygge och speciellt om hur man på bästa sätt bygger i timmer och trä.

Pentti Vaara är styrelsens ordförande. Han har över 20-års erfarenhet som VD från Lappli-Talot AB. Han har djuplodande expertis inom kvalité och utveckling. Han är en genuin föregångare i branschen och har vunnit pris på ett flertal bostadsmässor. Pentti Vaaras intresse för trä vaknade redan i hans barndom då han växte upp i en sågföretagarfamilj.

Proffsen på Ecoste har arbetat tillsammans i 16 år och deras tekniska kunskaper i att bygga kvalitetshus är av toppklass.

Helena Vaara tillför expertis inom affärsledning och ekonomi. Hon har arbetat på olika företag inom träindustrin i ett flertal år. Hon har även utvecklat sina ekonomikunskaper genom att avlägga en eMBA-examen.

Vesa Karlstedt är expert inom marknadsföring och försäljning. Han håller koll på de senaste trenderna. Vesa är utbildad byggnadsingenjör.

Seppo Seikkula ansvarar för bygge och konstruktion samt för nya innovationer inom dessa delområden. Han har ansvarat för planeringen av ett tusental hus.

Juhani Vaara har följt med sin pappa till byggarbetsplatsen sedan barnsben. Sitt första egna hus byggde han då han var 18 år gammal. Han har erfarenhet från många olika uppgifter inom byggbranschen. Juhani är utbildad snickare och avlägger inom en snar framtid en tradenom-examen.