Ecoste | Flyttfärdiga hus
Omakotitalo, täysin valmis, rakentaminen
23265
page-template-default,page,page-id-23265,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Flyttfärdiga hus

Flyttfärdiga hus efter önskemal

Muuttovalmis talopaketti on nopea, kustannustehokas ja vaivaton tapa rakentaa itselle mieleinen talo. Voit valita perheellesi parhaiten sopivan talomallin laajasta mallistostamme ja räätälöidä sen mieleiseksesi. Mallimme edustavat skandinaavista hillittyä tyylikkyyttä ja toimivuutta parhaimmillaan. Voit vaikuttaa useisiin eri asioihin talossasi, esimerkiksi sisustusmateriaaleihin ja huonejärjestykseen. Me Ecosteella pyrimme toteuttamaan kaikki yksilölliset toiveesi.

Muuttovalmis talopaketti on alusta loppuun vaivaton valinta: projekti hoituu suunnittelusta loppusilaukseen saakka kätevästi yhdellä ainoalla kanssamme laadittavalla sopimuksella. Sinä päätät, haluatko osatoimituksen, muuttovalmiin talon vai kokonaisvastuurakentamisena toteutetun talon. Jos valintasi on muuttovalmis talopaketti, sinun tehtäväksesi jää toiveidesi ja käytettävissä olevan budjetin kertomisen lisäksi valmiiseen taloon asumaan asettuminen. Ota rohkeasti yhteyttä Ecosteen ammattitaitoiseen edustajaan, vaikka nikkarointi ei olisi intohimosi eikä talonrakennuksen abc hallussa – suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä perheellesi täydellinen koti.

Ennen kuin rakentaminen voidaan aloittaa

Ennen rakentamisen aloittamista sinun tulee järjestää tontti rakentamiskuntoon. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että mahdollinen haittaava puusto pitää raivata. Myös tontin pohja on saatettava rakentamiskuntoon. Tontille tulee järjestää asianmukaiset sähkö- ja vesiliittymät. Rakennukselle tarvitaan myös kunnan rakennusvalvonnasta rakennuslupa. Autamme sinua mielellämme tämän luvan hakemisessa. On huomioitava, että tontin kaavamääräykset, rakennustapaohjeet ja asemakaava asettavat tiettyjä rajoituksia sille, millaisen talon tontille saa rakentaa. Myös ilmansuunnilla on suuri vaikutus tilasuunnitteluun. Kun talon mittakuvat ja tekniset suunnitelmat ovat valmiina, laadimme kanssasi kustannus- ja rahoitussuunnitelman. Ecosteen ammattilaisilla on pitkä ja monipuolinen kokemus mitä erilaisimmista taloprojekteista, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin myös yllä mainituissa asioissa.

 

Muuttovalmiin talopaketin edut

Muuttovalmis talopaketti on kasvattanut suosiotaan merkittävästi viime vuosina – eikä ihme, sillä se tuo uuden omakotitalon rakentamisen mahdollisuuden myös ”aivan tavallisen” ihmisen ulottuville. Asiakkaalta ei edellytetä talonrakennustekniikan tai materiaalien tuntemusta. Keskusteltuamme haaveistasi ja toiveistasi kanssasi laadimme yhdessä budjettiisi sopivan räätälöidyn ratkaisun. Huomioimme tontin, kaikki tonttia koskevat rajoitukset ja rakennusmääräykset ja suunnittelemme tiloiltaan tarkoituksenmukaisen ja toimivan kokonaisuuden. Asiakkaan ei siis tarvitse olla näiden asioiden osaaja. Kun olemme kuulleet toiveesi materiaalivalinnoista ja muut erityistoiveesi, piirrämme luonnokset ja pääpiirustukset. Tämän jälkeen laskemme kustannukset ja vertaamme sitä käytettävissä olevaan budjettiin. Koska käytettävissämme on laaja ja ammattimainen yhteistyöverkosto, voimme toteuttaa kotisi kustannustehokkaasti silti laadusta tinkimättä. Alussa sovittu budjetti pitää – ja tähän asiakkaamme voivat luottaa. Rakentamisen jokaista vaihetta arvioidaan ja vaiheita dokumentoidaan laadun varmistamiseksi. Me huolehdimme tästä, koska laatu ja tyytyväinen asiakas ovat meille kaiken a ja o. Muuttovalmiin talopaketin valintaa pidetään erityisen huolettomana myös siksi, että rakentamisen aikataulu on etukäteen tiedossa, ja tämä aikataulu todellakin pitää. Asiakas voi siis suunnitella arkeaan ja esimerkiksi vanhan asunnon myyntiprosessia tarkoituksenmukaisesti. Talopaketeillamme on luonnollisestikin myös kattava takuu.

 

Meistä sanottua

”Ecoste rakennutti meille muuttovalmiin kodin todella sujuvasti: aikataulussa, budjetissa ja muutostoiveemme hienosti huomioiden. Saimme asiantuntevaa apua myös sisustusvalintoja ja pihasuunnittelua tehdessämme.”

 

”Halusimme ennen muuta vaivatonta rakentamista, sillä teemme paljon reissuhommia, emmekä olisi ehtineet valvoa paikan päällä projektin etenemistä. Valitsimme Ecosteen ystäviemme suositusten perusteella, koska halusimme yhteistyökumppanin, joihin oikeasti voi luottaa, ja joka laittaa asiat tapahtumaan. Ostamamme tontti ei ollut se kaikista haasteettomin, mutta Ecosteen kanssa saimme suunniteltua todella toimivan ja modernin, kauniin kokonaisuuden, joka istuu tontille täydellisesti.””

 

”Meille oli erityisen tärkeää saada tietää, koska kotiin pääsee muuttamaan sisälle, sillä vanhasta asunnostamme oli jo kaupan hieronta hyvässä vauhdissa. Aikataulussa ei ollut yhtään venymisen varaa – eikä se kyllä venynytkään, vaan kaikki oli valmista juuri silloin kuin pitikin. Talopaketti oli kirjaimellisesti muuttovalmis.”

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna