Moderni puutalo Ecosteelta

Pyydä ilmainen hinta-arvio modernista puutalosta nettilomakkeella!

Moderni puutalo on nopea, vaivaton ja kustannustehokas tapa rakentaa itselleen mieleinen talo. Käytössäsi on koko laaja talomallistomme, mistä voit valita perheellesi parhaiten sopivan talon tai räätälöidä sen vastaamaan sinun tarpeitasi.
Valittavanasi on sinua eniten miellyttävä talomalli meidän laajasta talomallistostamme tai voit myös pyytää tarjouksen omalle suunnitelmallesi. Malliston kuvat ovat viitteellisiä, ne elävät ja sopeutuvat sinun mieltymystesi mukaan.

1-kerroksiset mallit

58
« 1 annettu 3 »
75
« 1 annettu 3 »
81
« 1 annettu 3 »
90
« 1 annettu 3 »
90B
« 1 annettu 3 »
94
« 1 annettu 3 »
105
« 1 annettu 3 »
113
« 1 annettu 3 »
121
« 1 annettu 3 »
142
« 1 annettu 3 »
148 L
« 1 annettu 3 »
174
« 1 annettu 3 »

1,5-kerroksiset mallit

85
« 1 annettu 3 »
133
« 1 annettu 4 »
137
« 1 annettu 4 »
140
« 1 annettu 4 »
169
« 1 annettu 4 »

2-kerroksiset mallit

90-2
« 1 annettu 4 »
102-2
« 1 annettu 4 »
113-2
« 1 annettu 4 »
139-2
« 1 annettu 4 »
146-2
« 1 annettu 4 »
159-2
« 1 annettu 4 »
162-2
« 1 annettu 4 »
168-2
« 1 annettu 4 »

Ecoste-videot

Moderni puutalo

Moderni puutalo on lämmin ja luonnonläheinen valinta asumismuodoksi. Moderni puutalo on ajaton vaikka sen seinät ovat täynnä historian havinaa. Puu on elänyt pitkään ja kannattelee edelleen taloasi vielä vuosisatojen ajan.
Muuttovalmis moderni puutalo on vaivaton valinta projektin alusta loppuun. Talo on nimensä mukaisesti muuttovalmis, hoidamme kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen, vain yhdellä ainoalla meidän kanssamme tehdyllä sopimuksella.

Ecoste-talot

Ecoste talot suunnitellaan ja rakennetaan asiakaslähtöisesti, suurella sydämellä sekä vankalla ammattitaidolla. Jokainen taloprojekti on oma yksilönsä mihin on koottu tiimi alansa parhaista huippuammattilaista, jotka täyttävät asiakkaan toiveet pysyen aikataulussa sekä ennalta sovitussa budjetissa. Toimimme yhteistyössä rakennusalan parhaiden ammattilaisten sekä luotettavien tavarantoimittajien kanssa.
Sinun ainoaksi huolenaiheeksesi jää se, että millaisessa talossa sinä haluat asua. Kerro meille vain toiveesi ja käytettävissä oleva budjetti. Me Ecosteella hoidamme kaiken muun. Me suunnittelemme, rakennamme ja hoidamme kaikki tarvittavat asiat niin, että sinun ei tarvitse kuin asettua asumaan omaan upeaan puutaloosi.

Miksi valita Ecoste-talopaketti

Ecoste: ”Arjen ylellisyys syntyy pienistä asioista.”

Asiakkaiden kommentteja Ecoste-taloista

”Omakotitalohaaveestamme tuli totta, vaikka olemme melkoisen uusavuttomia minkään nikkarointiin liittyvän kanssa. Ecoste hoiti projektin alusta loppuun, kaikki maatöistä tapetointiin tehtiin täysin valmiiksi. Meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla, mitä tapahtuu. Myös tyhmiin kysymyksiimme vastattiin aina. Olemme tosi tyytyväisiä valintaamme”
Heidi ja Saku
Vantaa
”Valmistalorakentaminen on maailman paras keksintö. Saimme uuden, kauniin, mieltymystemme mukaan valmiista pohjasta muunnellun talon pystyyn tekemättä itse mitään. Hintakaan ei loppujen lopuksi ollut edes kova. Ja mikä parasta – budjetti piti sataprosenttisesti.””
Emma ja Miika
Helsinki
”Löysimme valmiista talomalleista juuri tismalleen perheellemme sopivan vaihtoehdon. Linjakas ja moderni talo sopii tontillemme kuin nenä päähän. Halusimme valita itse vain pintamateriaalit ja tehdä pihatyöt – kaiken muun hoiti sujuvasti Ecoste yhteistyökumppaneineen. Jos olisimme aiemmin tienneet, että valmistalon rakentaminen on näin helppoa, emme olisi jahkailleet näin kauaa.”
Cecilia ja Lucas
Tuusula