Ecoste hirsitalot avaimet käteen -toimituksella

Pyydä ilmainen hinta-arvio valmistalosta nettilomakkeella!

Ecoste-hirsitalot suunnitellaan ja rakennetaan vankalla ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Toimimme yhteistyössä luotettavien tavarantoimittajien ja rakennusalan ammattilaisten kanssa. Kokoamme alansa huippuammattilaisista kuhunkin taloprojektiin parhaiten sopivan tiimin, joka toteuttaa asiakkaan yksilölliset visiot ja unelmat – aikataulussa ja sovitussa budjetissa pysyen.

1-kerroksiset mallit

58
« 1 annettu 3 »
75
« 1 annettu 3 »
81
« 1 annettu 3 »
90
« 1 annettu 3 »
90B
« 1 annettu 3 »
94
« 1 annettu 3 »
105
« 1 annettu 3 »
113
« 1 annettu 3 »
121
« 1 annettu 3 »
142
« 1 annettu 3 »
148 L
« 1 annettu 3 »
174
« 1 annettu 3 »

1,5-kerroksiset mallit

85
« 1 annettu 3 »
133
« 1 annettu 4 »
137
« 1 annettu 4 »
140
« 1 annettu 4 »
169
« 1 annettu 4 »

2-kerroksiset mallit

90-2
« 1 annettu 4 »
102-2
« 1 annettu 4 »
113-2
« 1 annettu 4 »
139-2
« 1 annettu 4 »
146-2
« 1 annettu 4 »
159-2
« 1 annettu 4 »
162-2
« 1 annettu 4 »
168-2
« 1 annettu 4 »

Ecoste-videot

Moderni hirsitalo on kestävä ja ekologinen valinta

Moderni hirsitalo valmistetaan painumattomasta hirrestä, jossa hirren keskilamelli tehdään pystypuisena. Painumaton hirsi ei kutistu kuivuessa eikä painu kuormasta. Hirrelle ei tarvitse varata painumisvaroja ja on näin myös huoltovapaampi materiaali. Painumaton hirsi mahdollistaa hyvinkin erilaiset arkkitehtoniset ratkaisut. Yleellisyyttä ja tilan tuntua saadaan isoilla ikkunoilla, yhtenäisellä tilalla ja lisäämällä huonekorkeutta. Arvokkuus ja ajattomuus syntyy laadukkaista materiaaleista ja ammattitaitoisesta työstä.
Hirsitalon rakentamisesta jää hyvin pieni ekologinen jalanjälki, sillä materiaalit ja valmistus eivät juurikaan kuluta ympäristöä. Esimerkiksi kivitalon rakentamiseen verrattuna hirsitalorakennuksen ekologinen jalanjälki ja ympäristörasitus on vain murto-osa.

Ecosten painumaton hirsikoti mahdollistaa

6 hyvää syytä valita Ecoste-valmistalo

Voinko vaikuttaa malliston pohjapiirrokseen?

Ecosten talomallisto on arkkitehdin piirtämä ja suunnittelema, mutta mallit on tarkoitettu myös ajattelupohjaksi valmistalohanketta varten. Halutessasi voit antaa meille sinun tai arkkitehtisi piirtämän talon pohjakuvan tai muokata olemassa olevaa Ecosten talomallia itsellesi sopivaksi.

Mitä minun pitää itse tehdä, jotta voit aloittaa rakentamisen?

Riittää, että sinulla on rakennukselle sopiva tontti ja luonnos tai suunnitelma kodistasi.

Mistä hankin sopivan tontin?

Tontteja lunastetaan paljon kunnilta ja kaupungeilta. Google-haku ”vapaat tontit kunnan nimi” antaa jo paljon tuloksia. Kunnilla on tarjolla yleensä jo valmiiksi kaavoitettuja tontteja, joissa on valmiina liittymät ja kunnallistekniikka (sähkö, vesi ja viemäröinti). Tontteja on myytävänä myös Internetin asuntopalveluissa. Tontteja voi myös vuokrata, jos ei halua lunastaa tonttia heti itselleen.

Mistä saan rakennusluvan?

Rakennuslupia myöntää kunkin kunnan rakennusvalvonta. Sen voi hankkia myös suoraan lupapiste.fi -verkkopalvelusta. Autamme sinua mielellämme rakennusluvan hankinnassa ja siihen liittyvissä kysymyksissä.
Ecoste: ”Arjen ylellisyys syntyy pienistä asioista.”

Asiakkaiden kommentteja Ecoste-taloista

”Omakotitalohaaveestamme tuli totta, vaikka olemme melkoisen uusavuttomia minkään nikkarointiin liittyvän kanssa. Ecoste hoiti projektin alusta loppuun, kaikki maatöistä tapetointiin tehtiin täysin valmiiksi. Meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla, mitä tapahtuu. Myös tyhmiin kysymyksiimme vastattiin aina. Olemme tosi tyytyväisiä valintaamme”
Heidi ja Saku
Vantaa
”Valmistalorakentaminen on maailman paras keksintö. Saimme uuden, kauniin, mieltymystemme mukaan valmiista pohjasta muunnellun talon pystyyn tekemättä itse mitään. Hintakaan ei loppujen lopuksi ollut edes kova. Ja mikä parasta – budjetti piti sataprosenttisesti.””
Emma ja Miika
Helsinki
”Löysimme valmiista talomalleista juuri tismalleen perheellemme sopivan vaihtoehdon. Linjakas ja moderni talo sopii tontillemme kuin nenä päähän. Halusimme valita itse vain pintamateriaalit ja tehdä pihatyöt – kaiken muun hoiti sujuvasti Ecoste yhteistyökumppaneineen. Jos olisimme aiemmin tienneet, että valmistalon rakentaminen on näin helppoa, emme olisi jahkailleet näin kauaa.”
Cecilia ja Lucas
Tuusula