Ecoste | Hirsitalot avaimet käteen
Ecoste-hirsitalot suunnitellaan ja rakennetaan vankalla ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Klikkaa: ecoste.fi
hirsitalot, muuttovalmis, valmistalot
21894
page-template-default,page,page-id-21894,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Hirsitalot

Ecoste rakentaa

Ecoste Hirsitalot

Ecoste-hirsitalot suunnitellaan ja rakennetaan vankalla ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Toimimme yhteistyössä luotettavien tavarantoimittajien ja rakennusalan ammattilaisten kanssa; kokoamme alansa huippuammattilaisista kuhunkin taloprojektiin parhaiten sopivan tiimin, joka toteuttaa asiakkaan yksilölliset visiot ja unelmat – aikataulussa ja sovitussa budjetissa pysyen. Laatu on meille kunnia-asia, joten haluamme käyttää kaiken yli kolmekymmenvuotisen hirsitalorakentamiskokemuksemme hyödyksemme, jotta juuri sinun unelmistasi tulee totta.

Ecosteen muuttovalmis hirsitalo on varma valinta

Valitessasi Ecoste muuttovalmiin hirsitalon teet vaivattoman ja turvallisen valinnan. Me rakennamme kotisi yhdellä sopimuksella ja tarjoamme juuri niin kattavan toimitussisällön kuin haluat. Hyvä työn jälki on meille kunnia-asia, joten valvomme laatua dokumentoimalla kaikki työvaiheet Kotopro-ohjelmalla ja noudattamalla selkeitä laatumääritelmiä. Työvaiheista laaditaan tarkastuspöytäkirjat ja mittaukset. Sinun ei siis todellakaan tarvitse itse olla talonrakennuksen ammattilainen – voit luottaa siihen, että me yhdessä laajan yhteistyöverkostomme kanssa osaamme asiamme. Valitse mieleisesi talomalli kattavasta perinnetalomallistostamme tai ihastu moderniin design-mallistoon. Malleja räätälöimme toiveidesi mukaan.

Miksi hirsitalo on hyvä valinta?

Hirsi on luonnon oma materiaali, ja sen valmistusprosessi kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa kuin monen muun rakennusmateriaalin. Tästä syystä hirsitalo on ekologinen valinta. Kestävä, kaunis ja ajaton hirsirakennus sopii hyvin suomalaiseen maisemaan, niin kaupunkiympäristöön kuin järven rannallekin. Hirrellä on hyvä lämmönvarauskyky ja se tasaa erinomaisen hyvin lämpötilaeroja. Hirrellä on myös sisäilman kosteutta tasaava ominaisuus: sisäilman kosteus on aina optimitasolla. Seinärakenteet ovat yksinkertaista umpipuuta, joten kosteuden joutumisesta rakenteisiin ei ole pelkoa. Näistä syistä hirsitalo on turvallinen ja terveyttä edistävä valinta niin asuin- kuin toimistorakennuksenakin. Muuttovalmis hirsitalo on myös helppo valinta; sinun ei itse tarvitse perehtyä talonrakennuksen saloihin, me olemme jo tehneet sen puolestasi.

Ecosten yksilölliset hirsitalot

Rakennamme suomalaisesta puusta ekologisia, turvallisia ja toimivia omakotitaloja, loma-asuntoja, erilaisia teollisuus-, toimisto- ja yritysrakennuksia sekä halleja. Viihtyisä ja kaunis Ecoste-hirsitalo säilyttää arvokkuutensa ja arvonsa. Olipa rakennustarpeesi sitten millainen tahansa, suunnittelemme ja toteutamme kestävän ja laadukkaan hirsitalon juuri sillä budjetilla ja niillä yksityiskohdilla, jotka parhaiten palvelevat tarkoituksiasi.

Mitä muuta tontin lisäksi tarvitaan?

Tontin lisäksi tarvitset rakennusluvan. Tonttiin sovellettavat rakennusmääräykset ja sen rakennusoikeus asettavat tiettyjä kriteerejä rakennukselle. Me autamme sinua mielellämme rakennusluvan hakemisessa. Suunnittelemme myös kanssasi yhdessä juuri sinulle tarkoituksenmukaisimman pohjaratkaisun, sopivimman budjetin sekä toimivimmat materiaalit. Haluamme tehdä muuttovalmiin hirsitalon hankinnasta sinulle niin vaivatonta kuin mahdollista.

Lue lisää hirsirakentamisesta

Miksi valitsisin hirsitalot?

Hirsirakentaminen Suomessa

Ecosten hirsitaloista sanottua


”Hirsitalo on perheellemme paras mahdollinen valinta. Uusi kotimme sopii suomalaiseen maisemaan, on lämminhenkinen ja kaunis ja tilaratkaisuiltaan juuri sellainen kuin halusimmekin. Ecoste todella kuunteli meitä ja toteutti pienimmätkin toiveemme niin materiaalien valinnan kuin tilasuunnittelunkin osalta sujuvasti ja ammattitaidolla.””

 

”Työvaiheet dokumentoitiin ja laadun toteutumista valvottiin tarkasti kaikissa työvaiheissa. Saimme todella ammattimaisesti toteutetun unelmiemme hirsitalon. Laadusta ei pihistelty missään kohtaa, myös kaikki materiaalit ovat ensiluokkaisia. Samoin saamamme asiakaspalvelu.””

 

”Halusimme hirsitalomme täysin muuttovalmiina – sisältäen myös maatyöt. Homma hoitui asiansa osaavilta ihmisiltä sujuvasti, eikä meidän tarvinnut hermoilla, vaikka itse emme ymmärrä talonrakennuksesta juuri mitään. Nyt nautimme vain upeasta lopputuloksesta.”