Ecoste hirsitalot avaimet käteen -toimituksella


Pyydä ilmainen hinta-arvio valmistalosta nettilomakkeella!


Ecoste-hirsitalot suunnitellaan ja rakennetaan vankalla ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Toimimme yhteistyössä luotettavien tavarantoimittajien ja rakennusalan ammattilaisten kanssa. Kokoamme alansa huippuammattilaisista kuhunkin taloprojektiin parhaiten sopivan tiimin, joka toteuttaa asiakkaan yksilölliset visiot ja unelmat – aikataulussa ja sovitussa budjetissa pysyen.
Mallisto

ECOSTE 2_90

ECOSTE 1,5_85

ECOSTE 1_121

ECOSTE 1_81

ECOSTE 1_113

ECOSTE 1_90B

ECOSTE 1_174

ECOSTE 1,5 _137

ECOSTE 1_142

ECOSTE 1_105

ECOSTE 1_94

ECOSTE 1_75

ECOSTE 1,5_140

ECOSTE 1_148L

ECOSTE 2_139

ECOSTE 2_159

ECOSTE 2_162

ECOSTE 2_168

ECOSTE 2_113

ECOSTE 2_102

ECOSTE 1,5_169

ECOSTE 2_146

ECOSTE 1_90

ECOSTE 1_98

ECOSTE 1,5_133

ECOSTE 1_58

Moderni hirsitalo on kestävä ja ekologinen valinta

Moderni hirsitalo valmistetaan painumattomasta hirrestä, jossa hirren keskilamelli tehdään pystypuisena. Painumaton hirsi ei kutistu kuivuessa eikä painu kuormasta. Hirrelle ei tarvitse varata painumisvaroja ja on näin myös huoltovapaampi materiaali. Painumaton hirsi mahdollistaa hyvinkin erilaiset arkkitehtoniset ratkaisut. Yleellisyyttä ja tilan tuntua saadaan isoilla ikkunoilla, yhtenäisellä tilalla ja lisäämällä huonekorkeutta. Arvokkuus ja ajattomuus syntyy laadukkaista materiaaleista ja ammattitaitoisesta työstä.

Hirsitalon rakentamisesta jää hyvin pieni ekologinen jalanjälki, sillä materiaalit ja valmistus eivät juurikaan kuluta ympäristöä. Esimerkiksi kivitalon rakentamiseen verrattuna hirsitalorakennuksen ekologinen jalanjälki ja ympäristörasitus on vain murto-osa.

Ecosten painumaton hirsikoti mahdollistaa

6 hyvää syytä valita Ecoste-hirsitalo

Voiko malliston pohjapiirrokseen vaikuttaa?

Ecosten talomallisto on arkkitehdin piirtämä ja suunnittelema, mutta silti mallit on tarkoitettu ajattelupohjaksi hirsitalohanketta varten. Halutessasi voit antaa meille täysin itse tai arkkitehtisi piirtämän talon pohjakuvan tai muokata olemassa olevaa Ecosten talomallia itselle sopivaksi.

Mitä minun pitää itse tehdä, jotta voit aloittaa rakentamisen?

Riittää, että sinulla on rakennukselle sopiva tontti ja luonnos tai suunnitelma kodistasi.

Mistä hankin sopivan tontin?

Tontteja lunastetaan paljon kunnilta ja kaupungeilta. Google-haku ”vapaat tontit kunnan nimi” antaa jo paljon tuloksia. Kunnilla on tarjolla yleensä jo valmiiksi kaavoitettuja tontteja, joissa on valmiina liittymät ja kunnallistekniikka (sähkö, vesi ja viemäröinti). Tontteja on myytävänä myös Internetin asuntopalveluissa. Tontteja voi myös vuokrata, jos ei halua lunastaa tonttia heti itselleen.

Mistä saan rakennusluvan?

Rakennuslupia myöntää kunkin kunnan rakennusvalvonta. Sen voi hankkia myös suoraan lupapiste.fi -verkkopalvelusta. Autamme sinua mielellämme rakennusluvan hankinnassa ja siihen liittyvissä kysymyksissä.
Ecoste: ”valmistamme hirsikoteja rakkaudesta lajiin!”

Lue lisää hirsirakentamisesta

Ecosten hirsitaloista sanottua

”Hirsitalo on perheellemme paras mahdollinen valinta. Uusi kotimme sopii suomalaiseen maisemaan: se on lämminhenkinen, kaunis ja tilaratkaisuiltaan juuri sellainen kuin halusimmekin. Ecoste todella kuunteli meitä ja toteutti pienimmätkin toiveemme niin materiaalien valinnan kuin tilasuunnittelunkin osalta sujuvasti ja ammattitaidolla”

”Työvaiheet dokumentoitiin ja laadun toteutumista valvottiin tarkasti kaikissa työvaiheissa. Saimme todella ammattimaisesti toteutetun unelmiemme hirsitalon. Laadusta ei pihistelty missään kohtaa. Myös kaikki materiaalit ovat ensiluokkaisia. Samoin saamamme asiakaspalvelu.”

”Halusimme hirsitalomme täysin muuttovalmiina. Saimme itse valita kalusteet ja sisustuksen. Homma hoitui asiansa osaavilta ihmisiltä sujuvasti, eikä meidän tarvinnut hermoilla, vaikka itse emme ymmärrä talonrakennuksesta juuri mitään. Nyt nautimme vain upeasta lopputuloksesta.”