Ecoste-hirsihuvilat avaimet käteen -toimituksella

Pyydä ilmainen tarjous nettilomakkeella!

Ecoste-hirsihuvilat suunnitellaan täysin asiakkaan toiveita kuunnellen ja rakennetaan vankalla ammattitaidolla. Yhteistyökumppaneinamme toimivat luotettavat tavarantoimittajat ja rakennusalan huipputaitoiset ammattilaiset. Sitoutunut ja aina laadukkaimpaan lopputulokseen tähtäävä tiimi toteuttaa jokaisen asiakkaan yksilölliset unelmat, pitäen huolellisesti kiinni budjetista ja sovitusta aikataulusta.

Pohjaratkaisun voi valita valmiista mallistosta tai sen voi muokata omien toiveiden mukaan arkkitehtimme avustuksella. Ecoste rakentaa hirishuviloita ja muita rakennuksia myös asiakkaan piirtämistä tai teettämistä pohjapiirrustuksista.

Hiljattain valmistuneita hirsihuviloita

Moderni hirsihuvila - ekologisuutta ja pitkäikäisyyttä arvostavan valinta

Ecoste rakentaa modernit hirsihuvilat painumattomasta hirrestä, joka ei kutistu kuivuessaan eikä painu suuremmastakaan kuormasta. Ominaisuuksiensa ansiosta moderni hirsi on melko huoltovapaa materiaali ja mahdollistaa rakentamisessa monenlaiset rakenneratkaisut. Korkeat huoneet ja suuret ikkunat tuovat hirsihuvilaan ylellisen, valoisan ja avaran tunnelman. Hirsihuvilan pitkäikäisyys syntyy hirren ominaisuuksien lisäksi ammattitaitoisesta ja tarkasta rakennustyöstä.

Hirsirakentaminen on ekologista, sillä puu on erittäin ympäristöystävällinen materiaali. Esimerkiksi kivitalon rakennuttamiseen verrattuna hirsihuvilalla on huomattavasti pienempi hiilijalanjälki. Hirrestä tehdyt rakennukset ovat myös erittäin pitkäikäisiä. Hirsi hengittää, joten sekä talon rakenteet että hirsihuvilan sisäilma pysyvät optimaalisessa kunnossa. Myös rakennuksen lämmityskustannukset pysyvät matalina, sillä hirsiseinä on tiivis ja lämpöä varaava materiaali.

Moderni hirsihuvila istuu kauniisti maisemaan kuin maisemaan ja sopii niin kesämökiksi järvenrannalle kuin vapaa-ajan asunnoksi kaupunkiinkin.

Ecosten moderni hirsihuvila mahdollistaa

6 hyvää syytä valita Ecoste-hirsihuvila

Mitä minun pitää itse tehdä, ennen kuin rakentaminen voidaan aloittaa?

Asiakkaan tehtävä on hankkia hirsihuvilalle sopiva tontti, sekä luoda luonnos tai suunnitelma tulevasta rakennuksesta.
Tontti täytyy myös järjestää siihen kuntoon, että rakentaminen voidaan aloittaa; mahdollinen puusto raivataan ja tontin pohja saatetaan rakennuskuntoon. Rakentamiselle täytyy hakea lupa kunnan rakennusvalvonnasta ja tontille pitää järjestää mahdolliset sähkö- ja vesiliittymät. Saat meiltä apua ja vinkkejä kaikissa rakennustyön järjestelyissä, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Mistä hankin sopivan huvilatontin?

  • Internetin ilmoistuspalstat
  • Google-haku: “paikkakunta vapaa-ajan tontti”
  • Metsähallituksen sivusto ks. www.laatumaa.fi/tontit/

Mistä saan rakennusluvan?

Kunkin kunnan rakennusvalvonta myöntää rakennusluvat. Luvan voi hankkia myös lupapiste.fi-verkkopalvelusta. Ecoste auttaa sinua mielellään kaikissa rakennuslupaan liittyvissä asioissa.

Ecoste: ”Arjen ylellisyys syntyy pienistä asioista.”

Asiakkaiden kommentteja Ecosteesta

"Ecoste toteutti meille sovitussa aikataulussa ja budjetissa arkkitehtuurisesti vaativan ja modernin 250 m2 hirsihuvilan meren rantaan. Olemme todella tyytyväisiä tähän moderniin luxus-tason huvilaan, jota vuokrataan myös edustuskäyttöön"
Christian ja Helen
Espoo
”Ecoste rakensi meille modernin hirsihuvilan, jossa yhdistyivät perinteitä kunniottava hirsirakennus, ympäristöystävälliset ratkaisut ja moderni teknologia”
Eetu ja Minka
Helsinki
”Ecoste toteutti meille luxus-tason kakkoskodin järvenrantaan. Hirsihuvilamme luontoon ja maisemaan sopiva komea rakennus sekä samalla huippumoderni huvila”
Sami ja Satu
Hyvinkää