FÖRETAGET ECOSTE

Ecostes medarbetare består av proffs som arbetat i byggnadsbranschen under lång tid. Vi besitter kunskap inom flera delområden med betoning på trä- och timmerbygge.
Jalo Poijula är ordförande för företagets ledningsgrupp. Under 29 år arbetade hans som vd för Kontiotuote. Han är expert inom utveckling av trä- och timmerbygge.

Proffsen på Ecoste har arbetat tillsammans i 16 år och deras tekniska kunskaper i att bygga kvalitetshus är av toppklass.

Helena Vaara tillför expertis inom affärsledning och ekonomi. Hon har arbetat på olika företag inom träindustrin i ett flertal år. Hon har även utvecklat sina ekonomikunskaper genom att avlägga en eMBA-examen.

Vesa Karlstedt är expert inom marknadsföring och försäljning. Han håller koll på de senaste trenderna. Vesa är utbildad byggnadsingenjör.

Kimmo Hakala ansvarar för bygge och konstruktion samt för nya innovationer inom dessa delområden.

Juhani Vaara har följt med sin pappa till byggarbetsplatsen sedan barnsben. Sitt första egna hus byggde han då han var 18 år gammal. Han har erfarenhet från många olika uppgifter inom byggbranschen. Juhani är utbildad snickare och avlägger inom en snar framtid en tradenom-examen.