FLYTTFÄRDIGA HUS

FLYTTFÄRDIGA HUS EFTER ÖNSKEMAL

Muuttovalmis talopaketti on nopea, kustannustehokas ja vaivaton tapa rakentaa itselle mieleinen talo. Voit valita perheellesi parhaiten sopivan talomallin laajasta mallistostamme ja räätälöidä sen mieleiseksesi. Mallimme edustavat skandinaavista hillittyä tyylikkyyttä ja toimivuutta parhaimmillaan. Voit vaikuttaa useisiin eri asioihin talossasi, esimerkiksi sisustusmateriaaleihin ja huonejärjestykseen. Me Ecosteella pyrimme toteuttamaan kaikki yksilölliset toiveesi.

Muuttovalmis talopaketti on alusta loppuun vaivaton valinta: projekti hoituu suunnittelusta loppusilaukseen saakka kätevästi yhdellä ainoalla kanssamme laadittavalla sopimuksella. Sinä päätät, haluatko osatoimituksen, muuttovalmiin talon vai kokonaisvastuurakentamisena toteutetun talon. Jos valintasi on muuttovalmis talopaketti, sinun tehtäväksesi jää toiveidesi ja käytettävissä olevan budjetin kertomisen lisäksi valmiiseen taloon asumaan asettuminen. Ota rohkeasti yhteyttä Ecosteen ammattitaitoiseen edustajaan, vaikka nikkarointi ei olisi intohimosi eikä talonrakennuksen abc hallussa – suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä perheellesi täydellinen koti.

Mallisto

ECOSTE 2_90

ECOSTE 1,5_85

ECOSTE 1_121

ECOSTE 1_81

ECOSTE 1_113

ECOSTE 1_90B

ECOSTE 1_174

ECOSTE 1,5 _137

ECOSTE 1_142

ECOSTE 1_105

ECOSTE 1_94

ECOSTE 1_75

ECOSTE 1,5_140

ECOSTE 1_148L

ECOSTE 2_139

ECOSTE 2_159

ECOSTE 2_162

ECOSTE 2_168

ECOSTE 2_113

ECOSTE 2_102

ECOSTE 1,5_169

ECOSTE 2_146

ECOSTE 1_90

ECOSTE 1_98

ECOSTE 1,5_133

ECOSTE 1_58

Ecosteen muuttovalmis hirsitalo on varma valinta

Valitessasi Ecoste muuttovalmiin hirsitalon teet vaivattoman ja turvallisen valinnan. Me rakennamme kotisi yhdellä sopimuksella ja tarjoamme juuri niin kattavan toimitussisällön kuin haluat. Hyvä työn jälki on meille kunnia-asia, joten valvomme laatua dokumentoimalla kaikki työvaiheet Kotopro-ohjelmalla ja noudattamalla selkeitä laatumääritelmiä. Työvaiheista laaditaan tarkastuspöytäkirjat ja mittaukset. Sinun ei siis todellakaan tarvitse itse olla talonrakennuksen ammattilainen – voit luottaa siihen, että me yhdessä laajan yhteistyöverkostomme kanssa osaamme asiamme. Valitse mieleisesi talomalli kattavasta perinnetalomallistostamme tai ihastu moderniin design-mallistoon. Malleja räätälöimme toiveidesi mukaan.

Miksi hirsitalo on hyvä valinta?

Hirsi on luonnon oma materiaali, ja sen valmistusprosessi kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa kuin monen muun rakennusmateriaalin. Tästä syystä hirsitalo on ekologinen valinta. Kestävä, kaunis ja ajaton hirsirakennus sopii hyvin suomalaiseen maisemaan, niin kaupunkiympäristöön kuin järven rannallekin. Hirrellä on hyvä lämmönvarauskyky ja se tasaa erinomaisen hyvin lämpötilaeroja. Hirrellä on myös sisäilman kosteutta tasaava ominaisuus: sisäilman kosteus on aina optimitasolla. Seinärakenteet ovat yksinkertaista umpipuuta, joten kosteuden joutumisesta rakenteisiin ei ole pelkoa. Näistä syistä hirsitalo on turvallinen ja terveyttä edistävä valinta niin asuin- kuin toimistorakennuksenakin. Muuttovalmis hirsitalo on myös helppo valinta; sinun ei itse tarvitse perehtyä talonrakennuksen saloihin, me olemme jo tehneet sen puolestasi.

Ecosten yksilölliset hirsitalot

Rakennamme suomalaisesta puusta ekologisia, turvallisia ja toimivia omakotitaloja, loma-asuntoja, erilaisia teollisuus-, toimisto- ja yritysrakennuksia sekä halleja. Viihtyisä ja kaunis Ecoste-hirsitalo säilyttää arvokkuutensa ja arvonsa. Olipa rakennustarpeesi sitten millainen tahansa, suunnittelemme ja toteutamme kestävän ja laadukkaan hirsitalon juuri sillä budjetilla ja niillä yksityiskohdilla, jotka parhaiten palvelevat tarkoituksiasi.

Mitä muuta tontin lisäksi tarvitaan?

Tontin lisäksi tarvitset rakennusluvan. Tonttiin sovellettavat rakennusmääräykset ja sen rakennusoikeus asettavat tiettyjä kriteerejä rakennukselle. Me autamme sinua mielellämme rakennusluvan hakemisessa. Suunnittelemme myös kanssasi yhdessä juuri sinulle tarkoituksenmukaisimman pohjaratkaisun, sopivimman budjetin sekä toimivimmat materiaalit. Haluamme tehdä muuttovalmiin hirsitalon hankinnasta sinulle niin vaivatonta kuin mahdollista.

Lue lisää hirsirakentamisesta

Ecosten hirsitaloista sanottua

”Hirsitalo on perheellemme paras mahdollinen valinta. Uusi kotimme sopii suomalaiseen maisemaan, on lämminhenkinen ja kaunis ja tilaratkaisuiltaan juuri sellainen kuin halusimmekin. Ecoste todella kuunteli meitä ja toteutti pienimmätkin toiveemme niin materiaalien valinnan kuin tilasuunnittelunkin osalta sujuvasti ja ammattitaidolla.””

 

”Työvaiheet dokumentoitiin ja laadun toteutumista valvottiin tarkasti kaikissa työvaiheissa. Saimme todella ammattimaisesti toteutetun unelmiemme hirsitalon. Laadusta ei pihistelty missään kohtaa, myös kaikki materiaalit ovat ensiluokkaisia. Samoin saamamme asiakaspalvelu.””

 

”Halusimme hirsitalomme täysin muuttovalmiina – sisältäen myös maatyöt. Homma hoitui asiansa osaavilta ihmisiltä sujuvasti, eikä meidän tarvinnut hermoilla, vaikka itse emme ymmärrä talonrakennuksesta juuri mitään. Nyt nautimme vain upeasta lopputuloksesta.”