Ecoste | Ecoste yrityksenä
Omakotitalo, täysin valmis, rakentaminen
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ecoste yrityksenä

Ecoste on rakentanut tiiminsä kokeneista ammattilaisista, jotka ovat olleet taloteollisuuden alalla pitkään. Meillä on osaamista ja näkemystä rakentamisen eri osa-alueilla, etenkin puu- ja hirsirakentamisessa. Haluamme siirtää tietotaitoa nuoremmalle sukupolvelle ja kannustaa heitä yrittäjyyteen.

Hallituksen puheenjohtajana toimii teollisuusneuvos Jalo Poijula. Hän oli 29 vuotta Kontiotuoteen  toimitusjohtajana. Hänet tunnetaan erityisesti laadun asiantuntijana sekä puu- ja hirsirakentamisen kehittäjänä.

Ecosten ammattitaitoisen tiimin tekninen osaaminen ja taito rakentaa laadukkaasti on huippuluokkaa. Vuonna 2018 Asiakastieto myönsi Ecostelle Suomen vahvimmat sertifikaatin, jonka perustelut ovat seuraavat: ”Ecoste on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään. Yritys on saavuttanut korkean Rating Alfa- luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisesta taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.”

Helena Vaara tuo yritykseen liikkeenjohdon ja taloushallinnon osaamisen. Hän on työskennellyt puutaloteollisuuden eri yrityksissä useita vuosia. Hän lisäsi osaamistaan liikkeenjohdon eMBA-tutkinnolla.
Vesa Karlstedt on myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hänellä on pitkän linjan näkemys uusimmista trendeistä, toimivista ja kodikkaista kodeista. Vesa on koulutukseltaan rakennusinsinööri.

Rakentamisesta ja rakenteista sekä niiden uusista innovaatioista vastaa Kimmo Hakala.

Juhani Vaara on kulkenut pienestä pitäen isänsä mukana työmailla. Oman talon rakentaminen alkoi jo 18 -vuotiaana. Työkokemusta on tullut rakennusalalla monista työtehtävistä.  Juhanilla on kirvesmiehen pohjakoulutus ja hän valmistuu pian tradenomiksi.