Ecoste | Ecoste yrityksenä
Omakotitalo, täysin valmis, rakentaminen
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Ecoste yrityksenä

Ecoste on rakentanut tiiminsä kokeneista ammattilaisista, jotka ovat olleet taloteollisuuden alalla pitkään. Meillä on osaamista ja näkemystä rakentamisen eri osa-alueilla, etenkin puu- ja hirsirakentamisessa.

Hallituksen puheenjohtajana toimii Pentti Vaara. Hän oli yli kaksikymmentä vuotta Lappli-Talot Oy:n toimitusjohtajana. Hänet tunnetaan erityisesti laadun asiantuntijana ja alan kehittäjänä jo pidemmältä ajalta. Hänen panostus rakentamisen edelläkävijänä on palkittu useana vuonna asuntomessuvoitoilla. Sahayrittäjäperheessä Pentti Vaaran rakkaus puuhun ja sen käsittelyyn syntyi jo lapsena.

Ecosten ammattitaitoinen tiimi on työskennellyt 16 vuotta yhdessä. Tiimin tekninen osaaminen ja taito rakentaa laadukkaasti on huippuluokkaa.

Helena Vaara tuo yritykseen liikkeenjohdon ja taloushallinnon osaamisen. Hän on työskennellyt puutaloteollisuuden eri yrityksissä useita vuosia. Hän lisäsi osaamistaan liikkeenjohdon eMBA-tutkinnolla.
Vesa Karlstedt on myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hänellä on pitkän linjan näkemys uusimmista trendeistä ja toimivista, kodikkaista kodeista. Vesa on koulutukseltaan rakennusinsinööri.

Rakentamisesta ja rakenteista sekä niiden uusista innovaatioista vastaa rakennusinsinööri Seppo Seikkula. Hän on vastannut tuhansien talojen suunnittelusta ja rakenteista.

Juhani Vaara on kulkenut pienestä pitäen isänsä mukana työmailla. Oman talon rakentaminen alkoi jo 18 -vuotiaana. Työkokemusta on tullut rakennusalalla monista työtehtävistä.  Juhanilla on kirvesmiehen pohjakoulutus ja hän valmistuu pian tradenomiksi.