Ecoste | Ecoste yrityksenä
Omakotitalo, täysin valmis, rakentaminen
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Ecoste yrityksenä

Ecoste on rakentanut tiiminsä hyvin kokeneista ammattilaisista, jotka ovat olleet taloteollisuuden alalla pitkään. Meillä on osaamista ja näkemystä rakentamisen eri osa-alueilla, etenkin puu- ja hirsirakentamisessa. Rakennamme pientaloja, huviloita, halleja, toimistorakennuksia. Toimitukset pakettitoimituksesta muuttovalmiiseen.

Hallituksen puheenjohtajana toimii Pentti Vaara, hän oli yli kaksikymmentä vuotta Lappli-Talot Oy:n toimitusjohtajana. Hänet tunnetaan erityisesti laadun asiantuntijana ja alan kehittäjänä jo pidemmältä ajalta. Hänen panostus rakentamisen edelläkävijänä on palkittu useana vuonna asuntomessuvoitoilla. Sahayrittäjäperheessä Pentti Vaaran rakkaus puuhun ja sen käsittelyyn syntyi jo lapsena. Koulutukseltaan hän on rakennusinsinööri. Pentti toteaa, ”että on hienoa olla mukana ovenavaajana Ecosteella ja antamassa omaa näkemystä.”

Ecosteen ammattitaitoinen tiimi on työskennellyt Pentin johdossa 16 vuotta yhdessä, sitä kautta he ovat oppineet liike-elämän kultaiset säännöt; rehellisyys ja luotettavuus. Tekninen osaaminen ja laadukkaasti rakentaminen on tiimillä huippuluokkaa. ”Olen ylpeä heistä”, Pentti toteaa.
Vesa Karlstedt on myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hänellä on pitkän linjan näkemys uusimmista trendeistä ja toimivista, kodikkaista kodeista. Vesa on koulutukseltaan rakennusinsinööri.

Helena Vaara tuo yritykseen talousalan osaamisen. Hän on työskennellyt puutaloteollisuuden eri yrityksissä useita vuosia. Työn ohessa, hän lisäsi osaamistaan liikkeenjohdon eMBA-tutkinnolla.

Rakentamisesta ja rakenteista sekä niiden uusista innovaatioista vastaa Seppo Seikkula. Hän on vastannut tuhansien talojen suunnittelusta ja  rakenteista, myös vientimallistosta.

Juhani Vaara on kasvanut talon rakentamisen ympäristössä. Oman talon rakentaminen alkoi jo 18 -vuotiaana. Työkokemusta on tullut rakennusalalla monista työtehtävistä.  Juhanilla on kirvesmiehen pohjakoulutus ja hän valmistuu pian tradenomiksi.